Moderne Badkamer

Moderne Badkamer

De moderne badkamer is niet meer weg te denken uit de badkamer wereld. Hetgeen wat een moderne badkamer kenmerkt zijn de strakke lijnen en de minimalistische afwerkingen. Er wordt veel gebruik gemaakt van neutrale kleuren en glas, hierdoor oogt de badkamer ook ruimtelijk en straalt het luxe uit.

Wat is er allemaal mogelijk en hoe wordt een moderne badkamer samengesteld? In dit blog leest u alles over de moderne badkamer en hopen wij u meer badkamer inspiratie te geven waardoor uw droombadkamer samengesteld kan worden!

Modern badkamermeubel

Éen van de belangrijkste dingen in de badkamer is het badkamermeubel, u begint uw dag hier en sluit hem hier vaak ook af. Het meubel is dan ook een echte eyecatcher in de badkamer! De meubels zijn vaak erg strak en opgebouwd uit moderne strakke kasten, een inbouwwastafel of een luxe waskom. De lades zijn vaak ook vaak greeploos, hierdoor is het badkamermeubel ook erg minimalistisch!

De spiegel

Een essentieel onderdeel van de badkamer, de spiegel! Een grote (ronde) spiegel met ingebouwde Ledverlichting is bijna niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Dit zorgt niet alleen voor verlichting op het gezicht, maar ook voor een sfeervolle achtergrond verlichting. U kunt er zelfs voor kiezen dat het licht aan gaat door middel van een sensor!

Een luxe (vrijstaand) bad

De badkamer inspiratie pagina’s staan er mee vol en u ziet het overal op Pinterest, een luxe bad. In de moderne badkamer wordt een bad vaak vrijstaand geplaatst en dit is dan ook pure luxe. De mogelijkheden zijn dan vaak ook enorm, Er kan gekozen worden voor een vrijstaand bad, een hoekbad of een inbouwbad. Alle 3 zijn natuurlijk erg genieten.

Moderne Badkamer

Inloopdouche

De stijlvolle uitstraling en het gemak is hetgeen wat de inloopdouche razend populair maakt. Er kan gebruik gemaakt worden van een glazen wand of een stenen wand. Met een glazen wand blijft de gehele badkamer erg ruimtelijk en met een stenen wand kan de inloopdouche mooi verwerkt worden achter bijvoorbeeld uw wastafel! In de moderne badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van een douchevloer in plaats van een douchebak, hierdoor is de vloer overal gelijk in de badkamer.

Moderne Badkamer

Modern sanitair

Tegenwoordig zijn de toiletten en kranen ook in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Maak de moderne badkamer compleet met een zwevend toiletmeubel en donkere accessoires die passen bij de rest van de badkamer. Hierdoor blijft het strakke minimalistische design in takt!

Moderne tegels

Tegels zijn erg sfeerbepalend in de badkamer. Hierdoor is het belangrijk dat er gekozen wordt voor de juiste tegels die passen bij de moderne stijl. In de moderne badkamer wordt veel gebruik gemaakt van glanzende kleuren op de muur in combinatie met betonlook tegels op de vloer. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van grijs en wit, of grijs en zwart!

Meer inspiratie?

Wij hopen dat u veel te weten bent gekomen over de moderne badkamer, wilt u toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze badkamer inspiratie pagina! U kunt bij vragen ook altijd contact met ons opnemen!