Vind hier inspiratie voor uw

Droombadkamer

Badkamer inspiratie

Het samenstellen en het ontwerpen van uw droombadkamer is niet gemakkelijk. Of u nou een nieuwe badkamer wilt plaatsen of een huidige badkamer wilt gaan renoveren. Iedere badkamerwens is anders. Kiest u voor een moderne badkamer? Of gaat uw smaak meer richting het stoere van een industriële badkamer, de stijlvolle klassieke badkamer of toch een minimalistische badkamer? De mogelijkheden voor een badkamer zijn oneindig. Van het kiezen van de tegels tot de douchekoppen, u moet veel keuzes maken. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droombadkamer, zodat u straks heerlijk tot rust kunt komen aan het einde van de dag, uw nieuwe dag goed kunt beginnen door uzelf klaar te kunnen maken in een prachtige badkamer of uzelf gereed te maken voor een gezellige avond met vrienden en/of familie.

Om alvast wat badkamerinspiratie op te doen vindt u hier een aantal gerealiseerde projecten, zodat u verschillende mogelijkheden kunt ervaren.

Heeft u genoeg badkamer inspiratie opgedaan en wilt u meer weten? Heeft u toch nog meer vragen over bijvoorbeeld de tegels, de stijl van de badkamer, welke badkameropstelling het best bij u past, welke opties er zijn voor bijvoorbeeld het toevoegen van een bad of andere vragen? Stel ze dan gerust! Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op zodat wij samen uw droombadkamer kunnen achterhalen, ontwerpen en realiseren!

Heeft u toch nog meer behoefte aan inspiratie? Download dan gratis het badkamermagazine van Bad & Body! Dit magazine staat boordevol badkamer ideeën. Van inspiratie tot tips en tricks! Alles is staat erin!

Nieuwsgierig hoe uw droom badkamer er in het echt uitziet?